Beveiliging

Inbraakbeveiliging

Zodat je rustig kunt slapen

Inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren

Goede inbraakbeveiliging helpt je om ongewenste bezoekers buiten je bedrijf en woning te houden. En je wilt zeker weten dat mensen en producten in het pand veilig zijn.

Met het juiste systeem voor toegangscontrole bepaal je zelf wie er binnen kan komen.

Inbraakbeveiliging werkt preventief en effectief

Preventief: één van de beste manieren om inbrekers buiten de deur te houden, is voorkomen dat ze een poging willen wagen. Goede en zichtbare inbraakbeveiliging werkt bewezen preventief. Inbrekers gaan liever een deurtje verderop als jij het ze (zichtbaar) moeilijk maakt.

Effectief: wil iemand toch een poging wagen, dan maakt bouwkundige beveiliging het zo moeilijk mogelijk om binnen te komen. Bewegingsmelders, camera’s en sirenes zijn effectieve middelen bij het verijdelen, afbreken of vertragen van de inbraakpoging.

Inbraakbeveiliging op basis van een gedetailleerd beveiligingsplan

Inbraakbeveiliging begint bij een goede voorbereiding. Daarom maken we eerst een nauwkeurige analyse van bouwkundige, elektronische en organisatorische beveiligingsaspecten. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd beveiligingsplan met een programma van eisen op, waarbij we rekening houden met de inbraakgevoeligheid en andere risico’s.

In de laatste fase vertalen we dit plan naar concrete maatregelen, zoals bijvoorbeeld:

  • Toegangscontrole
  • De installatie van één of meerdere kluizen
  • Elektronische beveiliging
  • Bouwkundige beveiliging
  • De aanleg van CCTV camerasystemen

Gecertificeerde partners

Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Daarom werken wij alleen met deugdelijk, goedgekeurd materiaal en gecertificeerde partijen.

Dan kun jij weer rustig slapen.

Meer weten?

ONZE DIENSTEN