Camera installaties

Camerabeveiliging

Betrapt!

Beveiligingscamera’s: bewaak je waardevolle eigendommen

Beveiligingscamera’s op de juiste plekken bewaken op twee manieren je waardevolle eigendommen. Allereerst hebben zichtbare camera’s een afschrikkende werking. Een kwaadwillende zal jouw pand eerder overslaan als de kans op ontdekking groot is.

Daarnaast heb je uiteraard de opnames. Een inbreker of vandaal die duidelijk in beeld komt, is sneller op te sporen. Met het bewijs van de inbraak of het vandalisme in handen, wordt de kans op gerechtigheid groter.

Het camerasysteem als toegangscontrole

Naast het beveiligen van je terrein, bedrijfspand, woning of winkel kun je camerabewaking ook gebruiken als vorm van toegangscontrole. Denk aan bijvoorbeeld juweliers, zwembaden, musea en horeca.

Camerabeveiliging moet doen wat het belooft

Het is uiterst frustrerend als opnamen niet scherp genoeg zijn, niet de juiste hoek van het pand bestrijken of als de camera’s op het moment dat het nodig was niet functioneerden.

Wij verzorgen daarom naast de installatie en montage van de camera’s op de juiste locaties ook de installatie en uitleg van de opnameapparatuur. De camerabeveiliging is vanuit een centrale plek aan te sturen en te bekijken.

Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk: via een app bekijk je wereldwijd, realtime op je eigen telefoon of tablet de opnames.

Wil je extra zekerheid? Dan kunnen we de beelden ook lokaal opslaan of een externe back-up (in de cloud) maken.

Meer weten?

ONZE DIENSTEN