LAADPALEN

Onmisbaar voor thuis of op kantoor: laadpalen

De transitie van fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden is steeds meer zichtbaar. Het aandeel elektrische auto’s op de weg wordt elke maand groter. En mobiliteit is voor menigeen van groot belang. En dan is een lege accu het laatste waar je op zit te wachten.

Laadpaal installeren

We hebben ervaren specialisten voor de installatie van laadpalen. We hebben in de afgelopen jaren diverse laadoplossingen bij bedrijven, op (openbare) parkeerplaatsen en bij particulieren gerealiseerd.

We adviseren de beste oplossing voor uw situatie. Elke auto heeft zijn eigen vereisten voor het vermogen van de laadpaal. 

En hoe snel uw elektrische auto thuis kan opladen is afhankelijk van de beschikbare capaciteit. 

Waar nodig verzorgen we ook het vernieuwen of uitbreiden van het aantal groepen in uw meterkast / groepenkast.

Slimme oplossingen

Elektrische auto’s opladen als de zon schijnt met behulp van de eigen capaciteit aan opgewekte energie is verreweg de voordeligste oplossing. Maar tegenwoordig hoor je ook steeds meer over mogelijkheden dat je auto een soort van thuisbatterij is om het teveel aan opgewekte energie op te slaan voor gebruik op momenten dat de zon niet schijnt.

Kortom, er komt heel wat kijken bij het kiezen van de juiste laadoplossing. Onze specialisten adviseren en denken graag mee over de juiste oplossing voor uw situatie.

Meer weten?

ONZE DIENSTEN