0342-461789 [email protected]

Over ons: Sloof Elektrotechniek

Klein in omvang, groots in mogelijkheden

Als je technische installaties wilt laten aanleggen en onderhouden, wil je dat dit zonder gedoe goed geregeld wordt. Ja, toch?

Vanaf de oprichting in 1993 hebben we ons daarom hard gemaakt voor Gewoon Goed Geregeld, en daar zijn we steeds beter in geworden. Sterker nog: we blijven er beter in worden.

Hoe doen we dat: Gewoon Goed Geregeld?

Door te luisteren naar onze opdrachtgevers, te investeren in kennis en door elkaar scherp te houden.

Andere succesingrediënten die Sloof groots maken?

  • Het kastje en de muur kennen we niet. Wanneer wij een project voor je uitvoeren, krijg je één aanspreekpunt die alle aspecten van jouw project kent.
  • Onze kennis en vaardigheden zijn voor jou. We adviseren, leggen technische installaties aan, maken jouw verlichtingsplan op maat, doen die technische keuring en helpen je snel uit de brand bij een storing.
  • We houden rekening met jouw business wanneer we op de werkvloer zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat een monteur die ’s ochtends op een bouwplaats werkt, schone schoenen en werkkleding regelt voordat hij bij een volgende klant het kantoor binnenstapt.

Wij doen het werk samen

Bij Sloof doen we het samen. Binnen ons team voelt én draagt ieder lid de verantwoordelijkheid om goed zorg te dragen voor zijn werk, de opdrachtgevers en de onderlinge contacten.

Er loopt geen leidinggevende rond die zegt dat we afspraken moeten nakomen, dat we opdrachtgevers moeten ontzorgen en dat we klantvriendelijk moeten zijn. Voor ons zijn dit geen moetjes, maar vanzelfsprekendheden die het werk waardevol en leuk maken.  

Bedrijven en particulieren

Elektrotechniek is vanaf onze start in de jaren negentig snel ontwikkeld en steeds complexer geworden. Zowel bedrijven als particulieren hebben behoefte aan professioneel advies, aanleg en onderhoud van technische installaties. Daarom is Sloof er voor beiden.

Heb je vragen over de aanleg of het onderhoud van een technische installatie?

ONS TEAM

Dirk Jan Sloof

Evert Duits

Alfred Geurtsen

Dirk Sloof

Theo v.d. Beek

Stan Mulderij

Lennart v.d. Glind

Nabiel Hamdaoui

Tim Floor

Mark v.d. Braak

Marcel v.d. Brink

Toli Gordios

Gerben Rijnsburger

ONZE DIENSTEN

Sectoren